Десерт з морозива та запечених яблук

Десерт з морозива та запечених яблук

Інгредієнти:
• 4 яблука кисло-солодких сортів;
• 1⁄2 склянки цукру;
• 1 ч.л. порошку кориці;
• 1 ст.л. соку лимона;
• 1⁄4 склянки борошна вищого сорту;
• 2 ст.л. вершкового масла;
• 150 г пломбіру MaxHolod.

Як готувати:
1. Для рецепта радимо брати щільні яблука, оскільки при запіканні м’які сорти втрачають форму. Розріжте яблука навпіл і виріжте кісточки, а потім акуратно виріжте м’якуш всередині. Збризніть заготівлю лимонним соком, щоб вони не потемніли.

2. Яблуневу м’якуш наріжте дрібними кубиками, додайте порошок кориці, ложку лимонного соку. Розм’якле вершкове масло перетріть з борошном в крихту. Викладіть яблучну начинку в заготівлю, зверху посипте вершковою крихтою.

3. Запікайте 20-25 хвилин в духовці при 180 °C. По готовності дайте страві трохи відпочити при кімнатній температурі. Потім викладіть зверху десерту кульку з морозива MaxHolod та подавайте до столу.

Смачного!

Залишити відповідь

Перейти