Рецепт шоколадного фондану з вершковим морозивом

Рецепт шоколадного фондану з вершковим морозивом

Хочете смачненького? Ми підготували для Вас рецепт шоколадного фондану з вершковим морозивом.

⠀Вам знадобиться:
🔸️ Вершкова олія – 250 г
🔸️ Какао-порошок – за смаком
🔸️ Темний шоколад – 200 г
🔸️ Коричневий цукор – 200 г
🔸️ Карамельний соус – за смаком
🔸️ Вершкове морозиво MaxHolod – 500 г
🔸️ Яйце куряче – 4 шт.
🔸️ Яєчний жовток – 4 шт.
🔸️ Пшеничне борошно – 200 г

⠀Процес приготування:

⠀Розтопити 50 г вершкової олії. Змастити форми для випікання (ці керамічні форми називають рамекінами) і поставити в холодильник або морозильну камеру. Коли олія застигне, покрити ще одним шаром олії.

Насипати в форму чайну ложку какао. Трохи нахиливши форму до себе, повернути її так, щоб какао повністю покрило форму. Надлишки пудри висипати.

На водяній бані розтопити шоколад, попередньо розібравши його на сегменти, і вершкову олію. Прибрати ємність з вогню, як слід перемішати до однорідного стану і дати охолонути близько 10 хвилин.

У чаші збити яйця, жовтки і цукор до утворення блідо-жовтої маси. Просіяти борошно в яєчну суміш і ще раз збити. Поступово влити розтоплений шоколад в яєчну суміш, як слід перемішати.

Розлити тісто по формах, дати охолонути протягом двадцяти хвилин. При необхідності фондан можна заморозити, щоб приготувати пізніше.

Розігріти духовку до 220 градусів. Виставити фондан на деко, випікати десять-дванадцять хвилин, до тих пір поки не утвориться скоринка і сам фондан не стане трохи відходити від стінок форми. Для подачі прикрасити тарілку карамельним соусом, покласти фондан в центр і поверх викласти кульку морозива.

Ми створюємо морозиво зі смаком з дитинства! З питань співпраці пишіть нам.

Також приєднуйтесь до ПЕРШОГО в Україні telegram-каналу про морозиво будь-яким зручним способом: в пошуку месенджера наберіть @ MaxHolod або перейдіть за посиланням:
https://t.me/MaxHolodicecream

Залишити відповідь

Перейти