Рецепт шоколадного фондану з вершковим морозивом
Хочете смачненького? Ми підготували для Вас рецепт шоколадного фондану з вершковим морозивом.
⠀
⠀Вам знадобиться:
⠀🔸️ Вершкова олія – 250 г
⠀🔸️ Какао-порошок – за смаком
⠀🔸️ Темний шоколад – 200 г
⠀🔸️ Коричневий цукор – 200 г
⠀🔸️ Карамельний соус – за смаком
⠀🔸️ Вершкове морозиво MaxHolod – 500 г
⠀🔸️ Яйце куряче – 4 шт.
⠀🔸️ Яєчний жовток – 4 шт.
⠀🔸️ Пшеничне борошно – 200 г
⠀
⠀Процес приготування:
⠀
⠀Розтопити 50 г вершкової олії. Змастити форми для випікання (ці керамічні форми називають рамекінами) і поставити в холодильник або морозильну камеру. Коли олія застигне, покрити ще одним шаром олії.
⠀
Насипати в форму чайну ложку какао. Трохи нахиливши форму до себе, повернути її так, щоб какао повністю покрило форму. Надлишки пудри висипати.
⠀
На водяній бані розтопити шоколад, попередньо розібравши його на сегменти, і вершкову олію. Прибрати ємність з вогню, як слід перемішати до однорідного стану і дати охолонути близько 10 хвилин.
⠀
У чаші збити яйця, жовтки і цукор до утворення блідо-жовтої маси. Просіяти борошно в яєчну суміш і ще раз збити. Поступово влити розтоплений шоколад в яєчну суміш, як слід перемішати.
⠀
Розлити тісто по формах, дати охолонути протягом двадцяти хвилин. При необхідності фондан можна заморозити, щоб приготувати пізніше.
⠀
Розігріти духовку до 220 градусів. Виставити фондан на деко, випікати десять-дванадцять хвилин, до тих пір поки не утвориться скоринка і сам фондан не стане трохи відходити від стінок форми. Для подачі прикрасити тарілку карамельним соусом, покласти фондан в центр і поверх викласти кульку морозива.
⠀
Ми створюємо морозиво зі смаком з дитинства! З питань співпраці пишіть нам.
⠀
Також приєднуйтесь до ПЕРШОГО в Україні telegram-каналу про морозиво будь-яким зручним способом: в пошуку месенджера наберіть @ MaxHolod або перейдіть за посиланням:
https://t.me/