Тепле шоколадне суфле з фісташкові морозивом
Навіть звучить смачно! Треба приготувати та переконатися!
⠀
⠀ Нам знадобиться:
⠀
⠀🔹️ Темний шоколад – 300 г
⠀🔹️ Вершкова олія – 240 г
⠀🔹️ Цукор – ¾ склянки
⠀🔹️ Яєчний білок – 6 шт.
⠀🔹️ Яєчний жовток – 4 шт.
⠀🔹️ Пшеничне борошно – 0,6 склянки
⠀🔹️ Ванільний екстракт – 2 ч.л.
⠀🔹️ Фісташкове морозиво – за смаком
⠀
⠀ Процес приготування:
⠀
⠀Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть олією 8 невеликих форм для пудингів або суфле.
⠀
⠀На водяній бані розтопіть подрібнений шоколад і вершкову олію до однорідної маси і перекладіть у миску. Дайте охолонути.
⠀
⠀У чистій мисці міксером збийте білки в міцну піну. Потім повільно введіть весь цукор, продовжуючи збивати.
⠀
⠀У шоколадну масу введіть жовтки, борошно і ваніль. Порціями акуратно введіть збиті білки. Розкладіть шоколадну масу по формах і поставте на деко.
⠀
⠀Запікайте пудинги приблизно 15 хвилин до готовності і подавайте негайно з фісташковим морозивом.
⠀
⠀Ми створюємо морозиво зі смаком з дитинства! З питань співпраці пишіть у ДІРЕКТ
⠀
⠀Також приєднуйтесь до ПЕРШОГО в Україні telegram-каналу про морозиво будь-яким зручним способом: в пошуку месенджера наберіть @ MaxHolod або перейдіть за посиланням:
⠀https://t.me/