Тепле шоколадне суфле з фісташкові морозивом

Тепле шоколадне суфле з фісташкові морозивом

Навіть звучить смачно! Треба приготувати та переконатися!

⠀ Нам знадобиться:

🔹️ Темний шоколад – 300 г
🔹️ Вершкова олія – 240 г
🔹️ Цукор – ¾ склянки
🔹️ Яєчний білок – 6 шт.
🔹️ Яєчний жовток – 4 шт.
🔹️ Пшеничне борошно – 0,6 склянки
🔹️ Ванільний екстракт – 2 ч.л.
🔹️ Фісташкове морозиво – за смаком

⠀ Процес приготування:

⠀Розігрійте духовку до 200 градусів. Змастіть олією 8 невеликих форм для пудингів або суфле.

⠀На водяній бані розтопіть подрібнений шоколад і вершкову олію до однорідної маси і перекладіть у миску. Дайте охолонути.

⠀У чистій мисці міксером збийте білки в міцну піну. Потім повільно введіть весь цукор, продовжуючи збивати.

⠀У шоколадну масу введіть жовтки, борошно і ваніль. Порціями акуратно введіть збиті білки. Розкладіть шоколадну масу по формах і поставте на деко.

⠀Запікайте пудинги приблизно 15 хвилин до готовності і подавайте негайно з фісташковим морозивом.

⠀Ми створюємо морозиво зі смаком з дитинства! З питань співпраці пишіть у ДІРЕКТ

⠀Також приєднуйтесь до ПЕРШОГО в Україні telegram-каналу про морозиво будь-яким зручним способом: в пошуку месенджера наберіть @ MaxHolod або перейдіть за посиланням:
https://t.me/MaxHolodicecream

Залишити відповідь

Перейти