Теплий ананас з полуницею та морозивом
Вже вигадали, що бажаєте на десерт? Ні? Тоді тримайте новий рецепт Теплий ананас з полуницею та морозивом.
⠀
Вам буде потрібно:
⠀
⠀🔹️ Вершкове масло 1 ст.л
⠀🔹️ Тростинний цукор 4 ст.л
⠀🔹️ Кардамон 1/2 ч.л
⠀🔹️ Ананас 300 г м’якоті (свіжої або консервованої)
⠀🔹️ Полуниця 200 г
⠀🔹️ Морозиво 4-6 кульок вершкове
⠀🔹️ М’ята 2 гілочки
⠀
⠀Процес приготування:
⠀
⠀Якщо використовуєте свіжий ананас, наріжте його скибочками або кружальцями, попередньо видаливши жорстку серцевину.
⠀
⠀У широкій сковороді розтопіть вершкове масло з цукром і кардамоном. Як тільки цукор повністю розчиниться, додайте шматочки ананаса. Смажте 6-8 хвилин, час від часу перевертаючи шматочки ананаса.
⠀
⠀У полуниці видаліть плодоніжки, розрізати ягоди на 2 або 4 частини. Ананас в карамелі зніміть з вогню, розкладіть по тарілках, зверху викладіть шматочки полуниці, кульки морозива. Прикрасьте м’ятою і подавайте.
⠀
⠀Ми створюємо морозиво зі смаком з дитинства! З питань співпраці пишіть нам.
⠀
⠀Також приєднуйтесь до ПЕРШОГО в Україні telegram-каналу про морозиво будь-яким зручним способом: в пошуку месенджера наберіть @ MaxHolod або перейдіть за посиланням:
⠀https://t.me/