Теплий ананас з полуницею та морозивом

Теплий ананас з полуницею та морозивом

Вже вигадали, що бажаєте на десерт? Ні? Тоді тримайте новий рецепт Теплий ананас з полуницею та морозивом.

Вам буде потрібно:

🔹️ Вершкове масло 1 ст.л
🔹️ Тростинний цукор 4 ст.л
🔹️ Кардамон 1/2 ч.л
🔹️ Ананас 300 г м’якоті (свіжої або консервованої)
🔹️ Полуниця 200 г
🔹️ Морозиво 4-6 кульок вершкове
🔹️ М’ята 2 гілочки

⠀Процес приготування:

⠀Якщо використовуєте свіжий ананас, наріжте його скибочками або кружальцями, попередньо видаливши жорстку серцевину.

⠀У широкій сковороді розтопіть вершкове масло з цукром і кардамоном. Як тільки цукор повністю розчиниться, додайте шматочки ананаса. Смажте 6-8 хвилин, час від часу перевертаючи шматочки ананаса.

⠀У полуниці видаліть плодоніжки, розрізати ягоди на 2 або 4 частини. Ананас в карамелі зніміть з вогню, розкладіть по тарілках, зверху викладіть шматочки полуниці, кульки морозива. Прикрасьте м’ятою і подавайте.

⠀Ми створюємо морозиво зі смаком з дитинства! З питань співпраці пишіть нам.

⠀Також приєднуйтесь до ПЕРШОГО в Україні telegram-каналу про морозиво будь-яким зручним способом: в пошуку месенджера наберіть @ MaxHolod або перейдіть за посиланням:
https://t.me/MaxHolodicecream

Залишити відповідь

Перейти